Frakt och retur

Frakt
Alla köp hos frisörsaxen. är fraktfria. Vi levererar i första hand med DHL via deras Servicepoints, i vissa fall använder vi även PostNord och vanlig post.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt 2-7 arbetsdagar. Skulle någon vara vara slut på lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får ni meddelande om detta med uppskattad leveranstid, och kan då avbeställa ordern utan kostnad.

Outlösta paket
Vid de fall när ett paket ej hämtas ut från utlämningsstället faktureras 199 kr per paket för returfrakt och hantering av returpaket.

Ångerrätt och retur
För privatpersoner gäller full ångerrätt inom 14 dagar från det att varan mottagits. Ni som kund har rätt att öppna och undersöka varan dock så debiteras eventuella skador på originalförpackning med 200kr. Ingen retur godkänns utan att man meddelat frisörsaxen. Det är viktigt att en kopia av faktura/följesedel bifogas för att vi skall se vilken order returen kommer från.

Ni som kund är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst debiteras kund om förpackningen är bristfällig. Efter vi mottagit returvaran återbetalar vi köpet till samma konto som användes vid betalning inom max 10 dagar.

Fraktavgift och returporto betalas alltid av kunden.
OBS! Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

Reklamationer
Kontakta oss snarast om en vara är felaktig eller defekt.
Returnering av en reklamerad vara sker alltid på vår bekostnad, men kontakta oss alltid innan ni returnerar en vara.
Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).
Observera att synliga transportskador måste anmälas inom 10 dagar till vår kundservice.